Valuta og krypto

luftskip
14.03.2021 kl 17:33 11792

Kursen er omtrent på 2 kr, og av handelsdagene i forrige uke så har majoriteten av de cirka 15 millioner aksjer solgt gått på 2.2-2.5-nivået.

Kom en liten dupp nedover mot emikursen nå da emisjonsangrere ville gevinstsikre, men Harmony har definitivt et momentum å gå på her som vil bringe aksjen til langt over 2-tallet.

Hva gjør Harmony? De prøver å bli det beste norske selskapet på blockchain-innovasjon og alt som henger med. Det er derfor hjemmesida deres ser så innmari syrete ut, og har en del funky forslag som fabulering om å bruke overskuddsvarme fra miningsentre for å varme opp boliger.

Hvordan tjener de penger? I første omgang, gjennom å bygge og selge ASIC'er, altså dedikerte miningmaskiner, med sin egen patenterte chip. Harmony eier patentet på en ny, next-gen chip som de håper å ha klar til Q4 '21. De eier også selskapet Lokotech, som produserer ASIC'ene og som har LOI på tusenvis av minere. Det er disse som skal stå for inntekten på 1 mrd NOK til 2022.

Til en såpass lav pris får vi store lovnader, og en bitteliten mcap. De har ikke inntekter i dag, men de vil gå godt på nyheter og være kandidat for en mangedobling.
Dersom Lokotech/Harmony lykkes med chipen sin og klarer å produsere 40.000 ASIC'er i året (salget er ikke et problem da etterspørselen er uendelig), bør det lede oss mot en aksjepris på 6-10 kr et sted - og det med en edruelig P/E.

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.