Dagens tema

Barrister
12.01.2019 kl 21:06 5848

Intet svar fra politiet er også et svar, VG har flere skarpe hjerner enn politiet på Romerike virker det som. Følgende sto i VG i går som avisen har klart å snuse opp og som politiet åpenbart enten ikke kjente til eller ikke har brukt noe tid på å undersøke nærmere:

"En vinternatt i 2005 søkte et kidnappingsoffer tilflukt i hjemmet til milliardæren Tom Hagen (68). Inngangsdøren var ulåst, og offeret vekket 68-åringen.

Ifølge dommen, løp offeret over isen på Langvannet og inn i milliardærekteparets ulåste hus. Der vekket han eieren, Tom Hagen.
«Fornærmede var livredd. Han sa til Hagen at han var blitt kidnappet, og at noen skulle ta livet av ham. Hagen ringte hjem til foreldrene til fornærmede.», står det i dommen.
Milliardæren tok også kontakt med politiet.
I dommen kommer det frem at de to brødrene og kameraten ble domfelt for frihetsberøvelse.
13,5 år etter denne hendelsen mener politiet at ekteparet på nytt er involvert i en bortføringssak.
VG har spurt etterforskningsleder Tommy Brøske om dommen inngår i etterforskningsmaterialet og eventuelt hvilke etterforskningskritt politiet har foretatt i forbindelse med opplysningene som fremgår der. "

Så kommer det oppsiktsvekkende svaret fra denne Brøske, som har hatt 10 uker på seg til å avhøre, overvåke, telefonavlytte og enten finne noe eller sjekke disse ut av saken, men det har han åpenbart ikke gjort for hans svar til VG i går var:

"– Vi kan ikke kommentere dette nå av hensyn til etterforskningen, sier Brøske til VG."

(det synes ikke å være den skarpeste kniven i skuffen som velger en karriere i politiet)

https://www.vg.no/nyheter/innenriks/i/7lamx8/loerenskog-forsvinningen-milliardaeren-vitnet-i-kidnappingsak-i-2005
Redigert 12.01.2019 kl 21:08

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.