Farma

Londonmannen
18.03.2021 kl 18:14 3468

Hva angår NANOV så er det et par enkle ting å ha klart for seg i disse tider. Betalutin er et»barn» av Roy Larsen og hans kompanjong. Dette er de samme gutta som forsket frem medisinen til Algeta, som ble kjøpt opp i dag er milliardbutikk.
Dette, samt at Betalutin er teste ut med svært overbevisende resultater burde være overbevisende nok at dette blir godkjent medisin innen rimelig kort tid. Og det er svært mange kreftpasienter som vil få glede av denne medisinen. Ikke glem hun damen som ble behandlet for flere år siden og som fortsatt lever.

Når Betalutin er godkjent så ligger der et enormt marked åpent for kommersialisering av Betalutin. I den grad vi aksjonærer får gleden av å ta dette hele veien til markedet, uten å bli kjøpt opp, så vil vi være medeiere i en gedigen pengemaskin som vil spy ut utbytter i år etter år etter år fremover. Til glede for oss aksjonærer og våre etterkommere.

Så får shorterne og andre kortsiktige spekulanter få lov å kose seg den korte tiden de har igjen. For deres skyld håper jeg de vet å dekke seg inn før den dagen det smeller.

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.