Dagens tema

Barrister
14.01.2019 kl 23:05 5188

Det var et tannløst program på TV2. Ærlig talt, å vise oss tv tittere, hvilke tre ruter ut av huset man kan ta, det har vel Brøske & Co allerede funnet ut selv.
Den ene ruta, å rygge en bil inn må vel fremstå som den raskeste, og hvor man har minst risiko for å bli sett. Men kunne ikke disse fire "ekspertene" i panelet heller ha drodlet over hvilke senarier man ser for seg ? Det er sikker ikke brukt mobiler, de lar seg spore, så enten satelittelefoner eller Walkie Talkie ? Og hvem har motiv til slik handling ? Vel, ut i fra det som bl.a. har kommet frem (hittil i media) er det vel: ektemann, eller andre nærstående, eller de som han vitnet mot i kidnappingssaken i 2006, eller folk med tilknytning til Pareto, eller folk med tilknytning til Severstal, eller kanskje hun har iscenesatt sin egen forsvinning ? Å ha en politipost rett ved huset er vel ganske så naivt. Her finnes nok svaret utenfor landets grenser. Forutsetter vi at noen utenforstående står bak, og at det har tatt så lang tid, uten at noe skjer, må vel det tyde på at man ikke er særlig sugen på å få penger likevel. Så hvorfor er man ikke det ? enten gikk det galt og dama strøk med, eller så er ikke penger motivet, men noe man bruker for å avlede, hvor motivet da kanskje rett og slett er å "straffe" Tom Hagen for ett eller annet. Finne ut hvem han har som fiender bør stå høyt på politiets liste
Redigert 14.01.2019 kl 23:37

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.