IKT og Tech

15.01.2019 kl 20:48 6564

Kan ikke annet enn å le av disse analysene og anbefalingene, kanskje analysesjefen i Sparebank 1 heller skulle anbefalt salg tidligere, men gjentatte ganger kommer disse dustemeldingene om salg når kursen har gått ned over tid, og ligger på bunn nivå, og er i ferd med å få seg et løft. Det er jo nå de skal virkelig ta denne inn i porteføljen, og ikke kaste den ut Fy fan for en slask, nå anbefaler han andre å selge så han kan få kjøpt igjen kundene hans tidligere har solgt rundt 10 tallet, men kan jo virke som det er en kontrakt nærstående i og med denne dusteanbefalingen.
Det er jo virkelig i disse dager man kan forvente seg flere nye kontrakter, spesielt med tanke på F-35, LRIP 12, 13 og 14, produksjon for LRIP 11 gikk ut i 2018, og det er kjent at LM har inngått kontrakter for flere hundre nye F-35 som skal leveres det neste årene. Kitron sier fra seg "småkontrakter", for nettopp ivareta det største kundene som gir flere kontrakter gjennom eksisterende kunder, som er kostnadsbesparende for både kunde og selskap, noe vi allerede har sett på veksten, selv uten at det er inngått flere kontrakter, men ser ikke ut som analysesjefen har fått med seg at omsetningen har øket og er i tråd med guiding, alle kontrakter som inngår utenom de langsiktige kontraktene som allerede er inngått er ekstra bonus. Og KIT har virkelig lagt opp til lønnsom produksjon å årene fremover som både kunder og aksjonærer drar nytte av.

Er det virkelig så ille med denne analysesjefen, at han anbefaler salg av KIT etter denne nedgangen som allerede har vært. bør han se seg om etter ny jobb, vi ligger jo virkelig an til et bra utbytte til våren, det er ikke meldt om noe PW som tilsier denne enorme nedgangen vi har sett i KIT, så langt langt jeg kan se. Markedet skal ikke straffe selskapet etter at det kjøpte API TECHNOLOGIES CORP som skaper merverdi og langt større tilgang til større kontrakter på det amerikanske markedet uten enorm utvanning av eksisterende aksjonærer.
I Kitron ser analysesjefen få nyheter fra selskapet frem til kapitalmarkedsdagen i mars.
https://www.hegnar.no/Nyheter/Boers-finans/2019/01/Sparebank-1-Markets-tar-Aker-gevinst

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.