Farma

rischioso
16.01.2019 kl 14:10 1975

Jeg har ikke sagt at ledelsen lyver - det jeg sier er at de er uklare i sine uttalelser både når det kommer til marked og ikke minst refusjonsdelen de har fått.

Hadde de fått 100% så hadde det vært enkelt å melde - noe de ikke har fått uten at de har spesisifisert hva de faktisk har fått og det er jo en tankevekker når det er refusjonen som hovedsaklig ligger til grunn for suksessfaktoren.

Når det gjelder markedet så er det jo der, men det er tydelig at det ikke er 70% av det amerikanske bladder cancer markedet som er målet nettopp fordi BLCC ikke kan utføres på MIBC.

Dermed er det 70% av en mye mindre markedsandel som kun gjelder NMIBC og selv det virker å være ikke bare litt overoptimistisk når vi legger til grunn både refusjonsbiten og ikke minst tidligere performance i andre store markeder også der med en delvis refusjon i tillegg til at man må pålegge den enkelte klinikk og det enkelte sykehus flere merkostnader i form av både innkjøp av utstyr med tilhørende opplæring av personell noe man ikke kan ta som en selvfølge at veldig mange er i stand til å gjøre.

Så får den enkelte selv ta stilling til om det kan kalles å føres bak lyset eller om det er helt greit at selskapet ikke er klare på hverken markedsandeler eller refusjon...
Redigert 16.01.2019 kl 14:21

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.