Olje

gunnarius
17.01.2019 kl 10:22 3141

Hadde man sjekket litt rundt hva selskapet egentlig melder i steden for all denne haussingen, så ville aksjonærene ha skjønt at det er liten grunn til å stresse rundt ifm. obl. eierne og rentebet., samt banklånet. Ref. Q3 2018 hvor restricted cash står oppført med USD 3.96 mill. Dvs. kun til å betale renter neste forfall, deretter kjempeproblem. Beløp på USD 3.96 mill. er avsatt til nevnte betalingsforpliktelser. Men nå lades vel opp til at gitt IOX melder at obl. lånet er betalt med renter som big news og aksjen må basert på dette gå sky high?

Ser av den LLA-47 lisensen at farm out avtale med partner CLS medfører capex 40% som hefter IOX. Med resterende boreforpliktelser har IOX en stor utfordring, selv om farm out (carry) ønskes. Med fri cash på ca. USD 2.4 mill. kommer ikke IOX lengre enn til å dekke driften av selskapet og mangler funding capex. Dvs, funding all boring, selv med farm out.

Ser også av sept. 2018 Pareto konf. presentasjonen at på s. 4 nevnes Andes Energia som angivelig skal ha vist interesse i IOX. Kanskje bæærnt vet mer om hvilke opsjoner som i praksis finnes. Men slik det ser ut fra mitt ståsted kan Andes være en vei videre til en mulig løsning.
Redigert 17.01.2019 kl 10:24

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.