Olje

bæærnt
17.01.2019 kl 10:39 3099

Anbefaler alle om å ta kontakt med IOX eller Norsk Tillitsmann for å få tilsendt kopi av Bond Loan Agreement. Ingen av disse kan nekte det. Det står faktisk i avtalen. Innsyn i eierregistrert kan vi imidlertid ikke kreve. Avtalen beskriver bl.a covenants og defaults som bør være av interesse for den jevne investor.

Styrets formann i IOX - Hugo Queveldo - har i løpet av 2018 tiltrådt formelle roller i selskap som det er vanskelig å få innsyn i uten noen anstrengelser i Argentina, men som tilsynelatende har en kobling mot PGR/Old Andes. Videre er det grunn til å tro at store deler av obligasjonslånet kontrolleres av Old Andes. Magnus Capital SA er også med stor sannsynlighet et stråselskap for Old Andes. Det er med andre ord ingen tvil om at det allerede er en (nær) kobling mellom IOX og Old Andes. Både gjennom eierskap, roller og finansiering - som kan konverteres.

Før eller siden så vil denne relasjonen materialisere seg. På et eller annet vis; enten før forfall på bonds eller ifm refinansiering av bonds.

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.