Farma

gunlove
17.01.2019 kl 22:30 1415

Ja, og dette bør samtlige som snakker om brukerfrekvens og scope legge merke til, dette er nøkkelen til hvorfor PHO er et attraktivt selskap og eie aksjer i. Altfor mange henger seg opp i helt andre ting når fokuset burde ligget på akkurat det focuss poengterer her.

"I am such an advocate for it because it provides so many benefits for my patients," Dr. Mellis explained. "It has the potential to catch cancers that may have been missed otherwise using standard white-light cystoscopy. This, in turn, may lead to better outcomes for patients."

Hva betyr slik info for de som er rammet av jævelskapen som heter blærekreft? Vi behøver ikke miste livet lenger, vi har nå en undersøkelse som gjør at vi kan fortsette og leve og faktisk slippe å miste blæren og måtte leve resten av livet med 'blæren' hengende utenfor kroppen.. Er ikke dette verdt mye mer enn dagens prising? Eller sagt på en annen måte, hva ville en som har mistanker om blærekreft foretrekke for undersøkelse når dette er kjent? Ville noen her velge noe annet fordi brukerfrekvensen er for lav??
Redigert 17.01.2019 kl 22:38

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.