Farma

liang
17.01.2019 kl 23:42 1419

En meget viktig presisering gunlove.
Dersom det er slik at ferden videre med deler av kreften inntakt i blæren etter operasjon med hvit lys fortsetter med uforminsket styrke mot spredning og det som dette innebærer , ja da må det være serdeles bittert for pasientene som er tvunget inn i behandling med hvitt lys og derved har kastet bort avgjørende og kostbar tid.
Da har de egentlig bare muligheten igjen for å be om at de ikke er i feil statistisk gruppe.

Dette forholdet at leger m.andre sitter og diskuterer i år etter år virkningen av blålys kontra hvit har forundret meg lenge.
Hva ligger bak?
Mistenker at der er noen i dette systemet som har veldig stor makt og veldig store inntekter på dagens system (hvit lys) og som ikke vil ha endringer.
Dette oppnås jo med å slå kiler inn i den etablerte kunnskapen med det formålet å tilføre tvil , selv om alle involverte ser at dette ikke er tilfellet.
At dette fører til at mange dør helt unødvengig er jo veldig tragisk.

Så nå som Fase 3 testen viser disse forholdene klinkende klart så ...ja , etter min mening går det fortsatt for seint å få dette tilbudet på plass.

Der er jo ingen logiske argumenter mot dette lenger.
Fase 3 testen setter punktum.

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.