Olje

Hugoil
18.01.2019 kl 08:15 6830

... STRETCHING the COUNTERTREND

Beste start på januar for børsene siden 1987.
GS overrasket sterkt positivt og jeg bommet over. Hva skyldes det? Jo skattereformen i USA, hvor bankene nå får bedre fradragsmuligheter og mindre skatt. Men de andre storbankene, hvor særlig to av dem ikke innfrir, går dårligere enn GS. GS har nok vridd hodet et par ganger ekstra rundt for å produsere ekstra gode resultater (storbankene eier 15% av FED og GS er kanskje den beste til å spekulere i allokering aksjer vs obligasjoner vs rentepapirer alt etter FEDs beslutninger). Som sektor går US-bankene godt, men de er ikke ledende sektor målt på bredde (andel over 50dsnitt) i oppgangen (over 200d periode) - og det har i 3 av 4 tilfeller resultert i nedgang, altså et mulig tidlig varselstegn.

..så børsene har nå hatt en countertrend siden romjula og er i motstandsnivåer, de daglige reversals er plukket, ukentlig reversal gjenstår og ser ut for å bestå. Det ser ut som indeksene går inn i motstanden, men dabber av i dag og evt. topper ut i dag eller mandag/tidlig neste uke - litt relatert til muppet showet Brexit. Kjøreplanen er en ny lav (test av romjulas eller lavere) før midten av mars, evt. prolongert til innen mai.
Redigert 18.01.2019 kl 09:25

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.