Farma

rischioso
18.01.2019 kl 14:01 946

Vel, det ble kjørt en emisjon for over 10 år siden til den samme kursen som dagens så performance har vært alt annet enn bra på tross av at de har vært i flere store markeder over år (Europa/Canada og Norden).

De har hatt den samme konkurransen i andre markeder som de har pr i dag - hovedsaklig WLC som fortsatt er dominerende og har størstedelen av markedet hvor de fleste sykehus og klinikker er utstyrt med akkurat det og ikke minst er kjent med utstyret i motsetning til BLCC hvor de trenger å investere i nytt utstyr og ikke minst ta både tiden og kosten med opplæring av personalet og når vi så kjenner til at de enkelte klinikker og sykehus generelt besitter heller beskjedne budsjetter så er sannsynligheten heller lav for at de skal gå mann av huse for å investere i nytt som ikke gjør en betydelig forskjell - det holder lenge at noen få gjør det slik vi det har endt med i andre markeder.

I likhet med andre markeder så har har PHO også nå kun fått en delvis refusjon (og ikke 100% som blir gjentatt på forumet til det kjedsommelige) noe som vi kjenner til ikke har skapt grunnlag for en suksess frem til i dag så sannsynligheten er derfor stor for at det ikke vil bli annerledes i USA.

Sett dette over ett så er det ingenting i dag som gjør cysview revolusjonerende hvor WLC oppdager det meste og i de tilfeller det skulle være noen tvil så vil de nok i USA som de har gjort i andre markeder sende pasienten til en av få plasser hvor de tilbyr BLCC - mer komplisert er det ikke selv om visse her på forumet skulle ha ønske om noe helt annet...:)

Den 27-de februar får vi første indikasjon som en bekreftelse på en ikke overveldende interesse gjennom et svakt siste kvartal noe som ikke akkurat er å anse som noe kurstriggende - heller tvert i mot....
Redigert 18.01.2019 kl 14:19

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.