Dagens tema

polemiker
19.01.2019 kl 11:51 815

Jada, vi vet vel litt om hva som skjer dersom en nordmann dreper eller skader en brun utlending. Da blir det gjerne endeløse reportasjer hvor gravende journalister bretter ut liv, oppvekst og vennekrets.

Om vedkommende har noen koblinger mot innvandringsmotstandere, politiske partier el.l. så blir politikere spurt om hvilke tiltak som kan settes inn mot disse. Forbud, sensur, fengsling osv. Tidligere sosialist terrorister blir kalt inn som "eksperter" for å forklare oss hvilken enorm trussel de utgjør. Så er det fakkeltogene da. "Ingen rasister i våre gater" og tilsvarende paroler.

Når det gjelder muslimske drapsmenn eller terrorister er regelen at media kvier seg i det lengste for å i det hele tatt nevne etnisk opphav. Selv om de gauler Allahu Akbar for full hals mens de holder på tyr PK media gjerne først til psykiske lidelser. Har de hatt en vanskelig barndom? Er de ikke egentlig selv offer? Skyldes det rasisme fra hvite menn?
Redigert 19.01.2019 kl 11:53

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.