Dagens tema

polemiker
19.01.2019 kl 12:48 733

Det å hindre folk å komme inn i landet virker å være håpløst. Vi er naboland til et rottereir med minst 3000 potensielle terrorister. Det er vel bare det antallet SÄPO tør å komme med, så sannheten er vel nærmere 10 ganger så mange?

Det spørsmålet som media nå burde ha spurt er om hva politiet kunne ha gjort for å forhindre dette. Støre og Hareide fikk som kjent forhindret politiet, PST og innvandringsmyndighetene muligheten for å internere potensielle terrorister. Jonas mente det var viktigere at disse terroristene ikke får sine menneskerettigheter krenket.

Så selv om politiet hadde fått tips eller mistanke om at denne karen muligens ville begå terrorhandlinger i Norge, kunne de bare ha låst ham inne i 72 timer. Deretter måtte de ha sluppet ham ut og heller ventet på at han hadde foretatt et angrep. Det å i løpet av 72 timer klare å bevise, utenom enhver tvil, at en ukjent russisk statsborger utgjør en fare for det norske samfunnet, er nok en tilnærmet umulig oppgave.

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.