IKT

Reserven
19.01.2019 kl 13:36 1476

Slik kan man sukre en kriseemisjon og gjøre gråstein til gull. Svada, tull, vås, pølsevev, rent sprøyt og bullshit fra ende til annen. Cxense CEO Christian Printzell Halvorsen overgår sågar Davour i ønsketenkning, luftslott, og dagdrømmer.

http://vxz.eu/2019-01-18__FA_1,6-7__CXENSE-smell_for_Andresen,_Røkke_og_Stordalen
– I tillegg er det en fortrinnsrettsemisjon, noe som gir alle selskapets aksjonærer lik tilgang til å tegne seg eller selge tegningsrettene videre, og dermed unngår de en verdilekkasje og pris blir litt mindre viktig, fortsetter Printzell Halvorsen.

– Ved å endre organisasjonen og produktene kan vi øke verdien av hver enkelt kunde 2–4 ganger.

Ingen andre IT-selskaper på Oslo Børs kan skilte med en aksjonærliste på linje med Cxense: Johan H. Andresen (Ferd), Kjell Inge Røkke (Aker Capital), Petter Stordalen (Strawberry Capital), Morten F. Angelil, Hermine Midelfart og Torstein Tvenge.


..... ..... ..... ..... ..... .....

http://vxz.eu/2019-01-18__DN_12__Kurskollaps-for-CXENSE-og-finansprofiler
– Med økt vekstkapital vil vi være i stand til å dra nytte av vår høymargins skalerbare forretningsmodell for å akselerere veksten i eksisterende og nye markeder, sier Cxense-sjef Christian Printzell Halvorsen i børsmeldingen.

Så sent som i mai 2016 kom Johan H. Andresens Ferd og Kjell Inge Røkke-dominerte Aker asa inn på eiersiden til en kurs på 120 kroner aksjen. I en rettet emisjon sprøytet da Ferd og Aker, samt den tidligere Fast og Opticom-toppen Robert Keith, 150 millioner kroner inn i Cxense.


..... ..... ..... ..... ..... .....

CXENSE er et godt bevis på at finanskjendiser ikke er en garanti for suksess!
Flere finanskjendiser har tapt mye penger på Cxense, derunder Jan Haudemann-Andersen, Torstein Tvenge, Petter Stordalen, Johan H. Andresen, Kjell Inge Røkke, Morten Angelil, Hermine Midelfart og Robert Keith.

----- ----- ----- ----- ----- -----

Her avslører DNs stort sett gode børskommentator Thor Chr. Jensen bløffene til CXENSE, NEXT og andre børsnoterte firmaer:
http://vxz.eu/2019-01-18__DN_34__DN-børskommentar_Hvorfor-sier-CXENSE_og_NEXT-ting-som-er-usant?

----- ----- ----- ----- ----- -----

Harald Serck-Hanssen i DNB og Pål Ringholm i SB1M forteller hvor ekstremt vanskelig det nå er å hente penger i markedet:
http://vxz.eu/2019-01-18__DN_10-11__DNB-har-mange-prosjekter-på-vent-i-håp-om-bedre-marked

----- ----- ----- ----- ----- -----

Tidligere Cxense CEO Raman Bhatnagar er nå CEO i Camo Analytics, som måtte kutte prisingen av selskapet med 80% (fra 205 til 42 mill) for å klare å hente mer penger. Målsetningen var å hente 20,6 mill, men de klarte bare å hente 16 mill, tross 80% kutt i selskapsverdien.
http://vxz.eu/2019-01-17__FA_6__For_å_klare_å_hente_16-mill_måtte_Camo-Analytics_kutte_prisingen_av_selskapet_med_80-prosent


Redigert 19.01.2019 kl 17:40

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.