Grønne aksjer

midtikøajohnny
07.04.2021 kl 21:34 3429

Nå satser også vår hjemlige industrikjempe Hydro på hydrogen, og som man kan lese her, er Hydro allerede involvert i prosjekter og anerkjenner i den forbindelse ressursene dyp, innelandsk kompetanse innen hydrogen representerer...To be continued...


NYTT FRA BØRSSELSKAPENE

Hydro vil kaste seg på hydrogenbølgen: – Har gode muligheter

Norsk Hydro vurderer å bygge og drive produksjonsanlegg for hydrogen. – Vi jobber med konkrete prosjekter, sier Hydro-sjef Hilde Merete Aasheim til E24.

Kjetil Malkenes Hovland
Publisert:
I dag 08:00
...
– Jeg håper at det blir satt ut i livet. Vi jobber med konkrete prosjekter, som vi selvsagt må jobbe med når det gjelder lønnsomhet og hvilke initiativer vi bør satse på først. Får vi til noen gode prosjekter, så kan det avle nye prosjekter, sier Aasheim.

Norge har allerede flere børsnoterte selskaper som jobber med hydrogen. Nel leverer elektrolysører, Hydrogenpro bygger ut ferdige elektrolyseanlegg. Everfuel leverer fyllestasjoner og Hexagon Purus leverer lagringssystemer.

– Det unike med oss er at vi både har tilgang til kraft, dyp operasjonell kompetanse og at vi selv er avtager av hydrogenet. Så vi kan bringe disse løsningene frem i egen regi, sier Aasheim.

https://e24.no/boers-og-finans/i/0KdaVA/hydro-vil-kaste-seg-paa-hydrogenboelgen-har-gode-muligheter

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.