Shipping

addyfred
SNI 21.01.2019 kl 11:39 6901

Det er flere grunner til å kjøpe Stolt-Nielsen i dag.

For det første når ratene toppen under kjøresesongen i USA. Dette er juni/juli, og det har som hovedregel lønt seg å kjøpe kjemikalie på vinters tid og selge om sommeren. Sesongmessig er tidspunkt for kjøp i dag perfekt.

For det andre er det nå kun tre - 3 - store spillere i deep-sea segmentet: SNI, ODF og MOL. Med så få spillere er markedet nå såpass konsolidert at makten i markedet overføres til skipseierne. Ratetoppene kommer til å bli høyere og høyere fremover.

For det tredje handler SNI på rabatt ift. NAV.

For det fjerde har SNI levert både utbytter og positive resultater under hele nedturen i shippingdelen. Kvalitetsaksje. Markedet har ikke vært ordentlig bra på utrolig mange år, og 2019 ser ut til å bli vendepunktet.

For det femte har SNI gjort store investeringer under nedturen, som igjen fører til en desto større oppside når shippingdelen snur.


SNI er glemt og upopulær, men interessen kommer kjapt tilbake. Jeg har allerede nå sett at interessen for aksjen er økende, men volumet er fortsatt lavt. Vil du være med på hele oppturen må du kjøpe nå snart.
Redigert 21.01.2021 kl 07:42

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.