Farma

stockwalker
09.04.2021 kl 16:24 4593

Det er mange håpefulle nå blant de 10.400 aksjonærene, hvorav topp-20 sitter (kun) med 37%...topp-10 med 30,8%


AGM/26
Retningslinjer for aksjeeierskap

Styret mener at ledergruppen til selskapet bør eie aksjer i selskapet til ytterligere justere sine interesser med de langsiktige interessene av aksjonærene og videre fremme selskapets forpliktelse til forsvarlig eierstyring og selskapsledelse.

Konsernsjefen vil bli anbefalt å ha flere aksjer som representerer en markedsverdi lik tre ganger konsernsjefens årlige grunnlønn. De andre medlemmene av
ledergruppen vil bli anbefalt å ha en antall aksjer som representerer en markedsverdi lik mellom en og to ganger sin respektive grunnlønn.

Med mindre et medlem av ledergruppen har fornøyd hans eller hennes gjeldende nivå på aksjeeierskap, han eller hun forventes å beholde et beløp som tilsvarer 50 prosent av mottatte aksjer (antall gjenværende aksjer etter salg av aksjer for å betale gjeldende utøvelseskurs og skatteplikt) som et resultat av utøvelsen av eventuelle aksjepriser gitt til ham eller henne.

Hvert medlem av ledergruppen som var ansatt før 1. januar 2018 forventes å tilfredsstille den gjeldende nivå på aksjeeierskap innen fem år beregnet fra 1. januar 2018, og innen fem år beregnet fra ansettelsesdatoen for andre medlemmer av ledergruppe.


AGM Section 6 - Remuneration.
Det er sikkert noen som har synspunkter her, jeg gidder ikke bruke energi på de solide lønns og bonus påslagene enkelte har fått .. dette er en grådig bransje, la oss håpe partnerskap og oppkjøp blir grådig godt for aksjonærene
Redigert 09.04.2021 kl 16:47

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.