Gull og gruve

bobleplast
11.04.2021 kl 19:05 1464

Mente minst ut q3 gitt foregående kvartalers cashburn. Vet ikke om det er beste tida å kjøpe på, men den er oversolgt nå. Jeg fyller på om dagen og er ikke bekymret på mellomlang/langsikt. Emisjon i mining som nevnt er sjeldent som i andre bransjer da de ofte tas av av store gullprodusenter og med liten eller ingen rabatt (til og med opplevd premium et par ganger i andre selskaper). Emi i Norge har litt dårlig rykte. Nyheter kan komme når som helst.

Corona er jeg enig i er ødeleggende på kortsikt, men ikke av betydning da de jobber for fullt og har foreløpig en boreplan som strekker seg langt nok til at nyhetstjeneste i noen måneder går helt fint. Dette er ikke tilfellet for alle andre explorers i sør Amerika (heldigvis for oss at de et coronafrie om dagen). Rent økonomisk for så svak den brasilianske valutaen er nå får vi ca 20% mer for penga enn ved årsskiftet.
Redigert 11.04.2021 kl 19:13

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.