Farma

peaf
12.04.2021 kl 07:00 6076

Ja det er helt klart noen som mener att de vet bedre hvordan man innformerer og skriver presentasjoner en selskapet. Att man beskriver hvordan medisinen skall virke i en behandling, er det kurssensitiv informasjon. Så er det en feil alle farmaselskap gjør når de beskriver sin medisin i utvikklingsstadiet. Men noen vet bedre. Og naturligtvis vet Y.H og Wendy Maury bedre hvordan man lager en studie før att påvise effekt, en forskare i Accord og BGBIO gjør. Det seier seg selv, eller kansje det er noen som seier det selv.
Og påstå att noe er veldig ekstraordinært, som medfører at de ellers gode svarene bare må vente så lenge. Andre ting er viktigere. Blir merkeligt vad vet de om det.
Og att de ikke kan melde resultaten fra studien før de er godkjende borde man ikke behøve forklare for noen. De har ikke gitt meldepliktig informasjon til noen. det er ikke Y.H som avgjør eller vet bedre en selskapet vad som er meldepliktigt. Att noen kommer med en masse påstand om saker og ting basert på sin egen oppfattning som ikke stemmer skall ikke stå obesvart.

Og att noen klarer tolke informasjon som står i presentasjonen på en annen måte en det som står der, så er det før han vill det. Og sen er det vel opp til var og en om en vil tro på det. Men som regel når man sitter igjen med fasit er det de selskapet kommuniserer som er mest korrekt. Jeg har ikke følgt selskapet så lenge, men er det noen som har vist seg ha mer rett i sak som kan bevises en selskapet. Og da mener eg ikke okontrollerbare påstand..
Er Y.H den guru som vet mer en selskapet hvor man lager studier og melder dem, eller hvordan informasjon skall skje ut til markedet. Han bidrar med mye fakta det skall han ha, men han kommer med mange selvkomponerte konklusjoner som ikke stemmer og.

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.