Shipping

ks1977
17.04.2021 kl 12:14 7812

De har ingen ambisjoner om å være redere i lang tid, men de har vært litt frem og tilbake vedrørende DCM (discount control mechanism). Siste signalene jeg fanget opp var at LR2ene var de som var mest "utsatt" (før det så har de sagt at DCM trår i kraft 01.01.2021, og så at DCM kun gjelder i et godt marked/høye skipsverdier).

Tviler på at de vil erstatte de med nye skip (med mindre det er et ECO scrubber skip til heftig rabatt nå - det hadde vært det beste), og de ønsker å bli kjent for en aggressiv utbyttepolitikk... Håper de bruker litt av dette til buybacks (gitt at kursen ikke tar til fornuft på mandag), men så derisket som de allerede er gjennom TCene (og etter eget utsagn gode relasjoner til bankene) så regner jeg med at det drypper en (god) del på oss i form av utbytte.

Skulle likt å beholdt disse 3 til slutten av året i hvert fall (har tro på at skipsverdier for ECO scrubber stiger fremover), og dersom Mr Market nå tar til fornuft så blir det slutt på å få kjøpt OET til skampris :(

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.