Farma

Merlin
18.04.2021 kl 00:06 15067

Rekrutteringen tror jeg det ikke blir noe problem med. Eksempelvis "Biden predicted 200 million COVID-19 vaccination doses will be administered during the first 100 days of his administration." Dette vaksinerer nær 60% amerikanere direkte med førstedoser. 32 av 66 mill engelskmenn er allerede vaksinert. Og det viser seg at de er meget effektive allerede som alenedoser. 100 dager fra 20. januar er om få dager. Deretter går det slag i slag. Sykehusene blir fort tømt for koronapasienter. Vi må kunne regne med akselerert opptak av inklusjoner fremover. I tillegg vises til mlandes utmerkede innlegg om at kapasiteten for kreftpasienter i liten grad er berørt av koronabelastningen på sykehusene. Det igjen betyr at de 47 pasientene som manglet i Paradigme bør komme i mål innen tidsrammen som er guidet.

I Norge er 708 døde til nå. 83% av disse er over 70 år. 94% over 60 år. Kun 43 under 60 år er døde. De som er mest utsatt er allerede vaksinert i Norge. Vi bør dermed snart se sterkt synkende både dødelighet og innleggelser, selv om virusmutasjonene kan slå negativt ut. Vaksinene virker så langt også bra i forhold til mutasjonene. Jeg er optimist, og mener at media undervurderer tempoet i vaksinenes gjennomslagskraft. Dette vil vi kunne se tydelige tendenser for i løpet av de neste ukene.
Redigert 18.04.2021 kl 00:35

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.