Shipping

tuja
24.01.2019 kl 16:45 978

S.Myrseth har fortsatt JIN inne i Dovreportefølgen. Og det er kun 14 dager siden den ble tatt inn i varmen. JIN har falt nærmere 40% siden forrige topp. Selv om ratene har falt, bør JIN være ett godt "bet" på dagens kurser. Og hva gjelder utbytte får vi se hva som meldes ved kv.rapporteringen i slutten av februar. Jeg tror fortsatt ett utbytte vil komme.Myrseth stokker om – anbefaler seks aksjer

Artikkel av: Stian Jacobsen
7. januar 2019 - 08.48


I den siste ukerapporten fra Dovre Forvaltning kan vi lese at investeringsdirektør Stig Myrseth øker eksponeringen mot «small caps» gjennom å ta inn Jinhui Shipping i Dovre-porteføljen. Han minner om at «small caps» historisk har pleid å gjøre det skarpt i første kvartal.

- Med en rabatt på 70 prosent i forhold til stålverdier er Jinhui verdens billigste bulkrederi. Aksjen har imidlertid alltid vært billig. Det skyldes mildt sagt kritikkverdig corporate governance, skriver Myrseth.

- Høstens melding om utbytte kan imidlertid bety at selskapet er i ferd med å endre syn på hvordan minoritetsaksjonærer skal behandles. Dette sammen med tro på at kinesiske myndigheter snart vil lansere nye stimulanser gjør meg positiv til både Jinhui og bulkshipping generelt, slår investeringsdirektøren fast.

Samtidig kvitter han seg med SAS.

- SAS går ut på grunn av bråket rundt bonuspoeng, skriver Myrseth i en mail til Hegnar.no.

Dovre-porteføljen består nå av følgende aksjer:

TGS
Northern Drilling
Magseis Fairfield
B2Holding
Komplett Bank
Jinhui Shipping

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.