Grønne aksjer

midtikøajohnny
29.04.2021 kl 10:54 2570

Benytter anledningen til å minne om at til nå har (kun) to meglerhus rykket ut med kursmål for Hexagon Purus aksjen. Disse kursmålene er som følger:

Carnegie - > 115 NOK
Sparebanken1Markets - > 1O0 NOK

Så fortsatt meget stor oppside på realtime kurs 54.66 NOK hvis man har tiltro til disse, og dagens kontrakt til verdi 2 milliarder NOK med utsikter til mer, legger vel ikke akkurat noen demper på optimismen...

Sjekker man de første innleggene på denne tråden, finner man Carnegie analytiker Mikkel Nyholt-Smedsengs betraktninger rundt Hexagon Purus og dermed implisitt begrunnelsen for kursmålet han satt. Et kursmål han faktisk understreker er satt utfra et konservativt anslag når det gjelder markedsvekst. Interessant lesning som anbefales, og jeg vil helt klart påstå at bare siden Smedseng-Nyholt gjorde disse betraktningene for noen måneder siden, tyder alt på at markedsveksten når det gjelder hydrogen er alt annet enn moderat og bare har akselerert og akselererer for hver eneste dag som går.


29.4.2021, 08:17 · TDN Finans Delayed

HPUR: LANGSIKTIG FLERÅRIG AVTALE MED NIKOLA, VERDI OVER EUR 200M

Oslo (TDN Direkt): Hexagon Purus har signert en langsiktig avtale med Nikola Corporation for å utvikle og levere sin høyytelses type-4 hydrogensylinder.
Det kommer frem av melding torsdag morgen.

Ifølge meldingen er avtalen flerårig med en estimert salgsverdi i overkant av 200 millioner euro, og prosjektets utviklingsfase vil starte i andre kvartal 2021. Teknologien er planlagt å bli sertifisert for distribusjon i det europeiske og nord-amerikanske markedet.

"Den langsiktige avtalen posisjonerer også Hexagon Purus for potensielle videre prosjekter med applikasjoner til både lastebil og andre kjøretøy med Nikola", skriver Hexagon Purus.

- Vi er stolte av å inngå partnerskap med Nikola og støtte levering av deres flaggskip brenselscelleløsninger for lastebiler. (..) De første 700-bar hydrogensylindere utviklet av Hexagon Purus vil starte testing og validering senere dette året i samsvar med Nikolas spesifikasjoner", sier direktør Michael Kleschinski i Hexagon Purus.

Lars Henrik Bjerke Lars.Henrik.Bjerke@tdndirekt.com Infront TDN Direkt

https://www.globenewswire.com/NewsRoom/ReleaseNg/400920294
Redigert 29.04.2021 kl 11:00

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.