Farma

Londonmannen
28.01.2019 kl 18:54 11729

Garderobemannen
Tusen, tusen takk for et meget godt innlegg hvor du tar deg tid til å forklare leserne på en særdeles god og forståelig måte PCIB sin teknologi, virkemåte og potensiale.

Setter også pris på at du gir en utførlig redegjørelse for forholdene rundt publisering av data og hvilke mekanismer som trolig er årsak til at børsmelding fra selskapet drøyer. Jeg tror at mye av årsaken til at mange er frustrert over de siste måneders hendelse og at l3delsen ikke har fulgt opp med oppdatering på fimaVACC er nettopp at man ikke kjenner til de mekanismene som kan resultere i en flere måneders forsinkelse på en svært etterlengtet børsmelding. Samtidig evner du å klargjøre at vi nå nærmer oss tiden der informasjon kan forventes frigitt.

Enig med deg at her er det vare å utvise tålmodighet. For vi kan stå foran tidenes opptur for et selskap på OSE når forhenget trekkes for og vi får se herligheten det jobbes med. Fingers crossed!

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.