Grønne aksjer

Falkenroy
MGN 05.05.2021 kl 10:32 11357

Grønne (ESG)aksjer på børsen har fått mye "juling"siste månedene. Slik fungerer markedet.🌎
Grønne aksjer vil komme for fullt igjen, det er jeg overbevist om på sikt. Men ikke alle har livets rett. Mange grønne selskaper har dukket opp nye siste 1/2 året , og noen er uten hold, vil jeg påstå.
Magnora som på 1 år har gått fra svart til grønn aksje, står seg utrolig bra i disse tidene og har eventyrlig stigning siste året på over 200 %. Og folkens, det er det som betyr noe, nemlig at aksjen stiger jevnt og trutt.
Magnora har alt som trenges i fundamentet, dyktige styre-medlemmer, ledelse og en fantastisk portefølje.

Ha troa og ikke minst tålmodighet. Det vil betales i bøtter og spann, men på sikt. Er du ny eller er usikker, vil jeg anbefale Magnora som sikker, "sparebøsse" om du kan la pengene stå i aksjen fra 1-3 år, også lenger hvis du virkelig har troa på porteføljen til Magnora. 🙂
Her kan det gå fort når det først starter, og i tillegg kan det ligge skattefrie utbetaling til de tålmodige, om styret velger å vise storsinn til oss eiere. Det får tiden vise.
Markedet har gått mye siste året, men personlig så tror jeg på en opptur i verdensøkonomien neste 1-3 årene, grunnet den alvorlige krisen med Coronna nå vil snu til glede og en voldsom optimisme.
Men jeg ser heller ikke bort fra en kort global nedtur som i mars 2020, men da gjelder det å sitte på aksjene, og ikke få panikk og selge ut. For det kommer gode tider, garantert før eller siden etter slike globale reguleringer.
De som ikke forstår sin besøkelsestid står bare nå på tog-parongen, angrer, klager og syter når Magnora toget går videre mot neste 200% økning. Det ser vi stadig eksempler på.🤣
Magnora vil glede mange oppegående og kloke aksje eiere på den videre gevinst veien, vent så skal dere få se.💰
Redigert 05.05.2021 kl 10:33

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.