Industri

ferdis
05.05.2021 kl 22:49 10213

«Det er foreslått å lansere et aksjekjøpsprogram for samtlige ansatte i Endúr ASA og dets datter selskaper ("Aksjekjøpsprogrammet"). Hensikten med Aksjekjøpsprogrammet er at alle ansatte i Endúr-konsernet skal få muligheten til å få eierskap i bedriften gjennom aksjeinnehav i Endúr ASA og på denne måte belønne og motivere de ansatte til innsats.

Inngangsprisen per aksje i Aksjekjøpsprogrammet er satt til en rabatt på 20 % av børskurs per aksje i Endúr ASA. Endúr ASA vil sørge for å kjøpe inn eller utstede aksjene som tilbys de ansatte under Aksjekjøps programmet

Aksjekjøpsprogrammet består av tre tilbud hvor hver ansatt kun kan velge å tegne seg for ett av tilbudene. Den ansatte tilbys å kunne kjøpe aksjer som følger:

Tilbud 1: aksjer i Endúr ASA til en verdi av NOK 20 000;
Tilbud 2: aksjer i Endúr ASA til en verdi av NOK 60 000;
Tilbud 3: aksjer i Endúr ASA til en verdi av NOK 200 000.

For Tilbud 1 er det lagt opp til at Selskapet kan legge ut for kjøpesummen for aksjene og trekke den ansatte i lønn tilsvarende skyldig beløp for aksjene fordelt likt over en periode på 12 måneder. Dette gjelder kun Tilbud 1 og er etablert for at flest mulig skal kunne ha anledning til å delta
Styret har videre foreslått å opprette et opsjons program for utvalgte nøkkelansatte ("Opsjons programmet"). Hensikten med programmet er å sikre felles interesse for nøkkelpersoner og aksjonærer ved at nøkkelpersoner får ta del i mer avkastningen i Selskapet.

1. Styret gis fullmakt til på vegne av selskapet å forhøye selskapets aksjekapital med inntil NOK 1 300 000, tilsvarende ca. 11 % av aksjekapitalen. Fullmakten kan brukes én eller flere ganger.»

Her kommer det fram fine nøkkelord som 20 % rabatt av børskurs per aksje og selskapet kan legge ut for kjøpesummen for aksjene og trekke den ansatte i lønn tilsvarende skyldig beløp for aksjene.
Styre fornyer selskapets aksjekapital tilsvarende 11 prosent av aksjekapitalen. Fullmakten kan brukes en eller flere ganger

Ser ut som dette blir en lang ørkenvandring.

«Til punkt 7 - Behandling av styrets retningslinjer om fastsettelse av lønn og annen godtgjørelse til ledende ansatte etter allmennaksjeloven § 6-16a» Dette er viktig :)

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.