Farma

rischioso
29.01.2019 kl 14:56 2457

Ikke dumt å følge med på hva PHO får til når det kommer til den faktiske inntjeningen og ikke bare tenke på et tall...

Heller ikke dumt å følge med på hva PHO sin største aksjonær foretar seg for desperate handlinger kommer gjerne på basis av desperate situasjoner og som i dette tilfellet handler om cash eller mer riktig i mangel av cash noe som igjen kan føre til at han må lete i hver krik og krok for å finne akkurat det og som vi kjenner til så har han dumpet før i PHO av samme årsak og kan gjøre det igjen:

LES - Bevist for alle at de prioriterer pengene og ikke bærekraft

KLP ekskluderer Herbjørn Hanssons rederi etter nye opplysninger om strandhugging av Nordic American Tankers' tidligere skip. Bellona vil nå oppfordre alle som samarbeider med Nat til å følge storinvestoren og svarteliste dem.

https://e24.no/naeringsliv/skipsfart/bellona-oppfordrer-til-boikott-av-nordic-american-tankers-bevist-for-alle-at-de-prioriterer-pengene-og-ikke-baerekraft/24550022

----------------------------

Det er heller ikke til mye hjelp at aksjekursen i NAT har falt den siste måneden og holder seg så vidt over 2 dollar/aksje som er nær ALT (de siste 12mdr)....

https://www.marketwatch.com/investing/stock/nat

Redigert 29.01.2019 kl 15:05

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.