Olje og energi

sorte
14.02.2018 kl 19:34 8312

Veldig positivt at de nå endelig har fått ut fingeren og forsøker å finne revisor. Mest trolig så finner de en som vil påta seg oppdraget.

Revisor må på plass uansett, flytting eller ikke. Så forstår ikke argumentet med å flytte ut for å løse problemet med manglende revisor, om de først klarer å skaffe en revisor her allikevel. Da er vel i og for seg problemet løst, om de nå finner en revisor..

Kan det være så enkelt at utflytting ikke vil skje om de skaffer en revisor før ekstraordinær generalforsamling, men for å oppfylle tidsfristene så må de nå jobbe med plan B i tilfelle.

Så konklusjonen blir vel mest trolig at de får på plass revisor, og planen om utflytting blir kansellert. En ny revisor må jo sende forespørsel til KPMG om hvorfor de har trukket seg, og så sette seg inn i forholdene som er påpekt. Så dette kan nok fort ta litt tid. Men det er iallefall startet en prosess med å skaffe ny revisor.

Alt fokus ligger nå på andre ting en driften i selskapet, så vi får håpe de får ryddet opp fort. Og at det viser seg i tallene for andre halvår 2017 at de har fått godt betalt for termineringen av kontrakten og salg av virksomhet.

Kan vel fortsatt bli en hyggelig vår i OTS... kanskje dumt jeg ikke handlet i dag på 80 øre.. Mulig noen har gjort et kupp i dag, tiden vil vise.
Nedsiden er vel dramatisk redusert etter de siste dagers krakk.


Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.