IKT

AnnaLyst
30.01.2019 kl 14:00 1631

Leser en dagens melding så er det ikke lenge før det kommer kontrakter . Idex kan ikke kommunisere slike nyheter til markedet uten at de er sikker på at det snart foreligger kontrakter. Kan hende at det også kommer nye oppdaterte analyser eller positive kommentarer fra analytikere, aviser etc etc. Dette vil også kunne bidra til at Idex blir en av årets vinnere.
Les nøye her:
08:02
(Oppdatert artikkel)

Oslo (TDN Direkt): Idex Biometrics har gjort en rettet emisjon på 214 millioner kroner mot eksisterende aksjonærer, som inkluderer Woodford Investment Management, Invesco og medlemmer av selskapets styre og ledelse, ifølge en melding onsdag.

Emisjonen vil møte selskapets kapital- og arbeidskapitalkrav, og styret venter at de ekstra midlene skal ta selskapet til lønnsomhet.

Totalt vil 53,4 millioner bli utstedt til kurs 4,00 kroner pr aksje. Idex-aksjen sluttet på kurs 3,18 kroner på Oslo Børs tirsdag.

Idex forventer en betydelig økning i salget drevet av raskt voksende kundeetterspørsel, opplyses det.

Idex viser til at selskapet har mottatt bransjens første produksjonsordre og mener at selskapet er den eneste leverandør av dual-interface og kontakt-baserte løsninger som møter alle krav til sertifisering. Selskapet mener er der godt posisjonert for å fange en stor andel av markedet for biometriske betalingskort, som estimeres å overstige 575 millioner enheter innen 2023.

Videre viser selskapet til en betydelig økning i kundeinteresser på tvers av EMEA, Amerika og Asia for IDEXs biometriske betalingskortløsninger.

Selskapet ser frem til å kunngjøre kontrakter og viktige utviklinger i nær fremtid, opplyses det i meldingen.

Etter betydelig vekst blant sluttkundene, viser Idex til en nylig økning i interessen for selskapets løsninger fra potensielle globale partnere.

Selskapet er nå i samtaler med disse globale partnerne for å muliggjøre dypere strategisk samarbeid, noe som kan resultere i en ekstra egenkapitalinvestering, heter det.

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.