Valuta og krypto

Kalle777
18.05.2021 kl 00:10 1719

Jo, det er flere sentralbanker/banker som nå begynner å bli desperate da de ser at kundene er i ferd med å velge effektive plattformer. Så det er riktig at de ser etter løsninger som er "basert" på blokkjedeteknologien, men samtidig gjør dem skaperen av denne teknologien til konkurrenter, noe som vil resultere i at bankene kommer til å bli maltraktert.
Dette er ikke innført men det er altså et pilotprosjekt som skal vedtas av politikere som elsker byråkratiet.

Hele poenget med blokkjedeteknologien er at den skal drepe byråkratiets styringsformer ved å innføre avtaler som avslører og fjerner unødvendige mellommenn og meningsløse avgifter. Den kommer til å endre måten demokratiet fungerer på i dag ved å skape tillit mellom menneskene i motsetning til dagens løsning hvor vi ikke har annet valg enn å stole på bankene, organisasjoner og stat som manipulerer tall og avtaler vi skjønner noe av.
Meningen med desentraliseringen er at du og jeg skal få et større eierskap til den tjenestene vi betaler for.

Hverken banken din, mottakerens bank eller betalingssentraler kan kreve en del av kaka, ikke før du vil konvertere det til andre valutaer. Transaksjonene skjer direkte fra person til person, og man kan stole på at pengene ikke er forfalsket på grunn av blokkjedens innebygde sikkerhet.

Det er jo en grunn til noen gjør seg rike på en teknologi når folk flest ikke har fått med seg hva som egentlig skjer, og jeg forstår ikke helt hva du mener med pyramidespill da hvem som helst kan gå inn og investere i en teknologi som er i fremmarsj.
Redigert 18.05.2021 kl 00:24

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.