IKT og Tech

jularbo
18.05.2021 kl 10:49 3330

Solid børs i dag med oppgang på over 1 %. Nå har Kitron gått sidelenges i lang tid og sliter med å komme seg videre, men har vel befestet stillingen på 20+. Vi trenger en god nyhet nå for å få litt fart mot kursmålene. Burde ikke være lenge til en kontraktanmeldelse. Minner om den ferskeste anbefaling fra Pareto:

Oslo (TDN Direkt): Pareto Securities løfter sitt kursmål på Kitron til 27 kroner aksjen, fra tidligere 22, og gjentar meglerhusets anbefaling om kjøp av aksjen.
Det fremgår av analyse fra meglerhuset mandag.
Pareto øker sine estimater til å være i linje med de reviderte finansielle målene som selskapet annonserte ved deres kapitalmarkedsdag i mars. Meglerhuset venter en ebit-vekst på 12-14 prosent pr år i tidsrommet 2022-2025. I 2021 er det derimot forventet en ebit-nedgang på omtrent 8 prosent, som kommer som følge av "et ekstraordinært 2020". Pareto anser dette derimot som en kortsiktig effekt.

"Vi synes Kitron tilbyr unike kvaliteter få andre peers kan matche, og dette er noe som er bevist gjennom en fremragende track-record", argumenterer Pareto Securities i analysen og fremhever at meglerhuset tror disse kvalitetene til selskapet er undervurderte av markedet med en aksje priset lavere enn sine sammenlignbare selskaper.

Lars Henrik Bjerke Lars.Henrik.Bjerke@tdndirekt.com Infront TDN Direkt

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.