Bil og motor

Basse
01.02.2019 kl 10:34 2167

du følger åpenbart ikke med på hva som renner ut av de grønne

Styremedlem i MDG sier at neste mål (etter at Ring 1 er blitt bilfritt) er å spre de bilfrie områdene utover "slik at flere kan oppleve bilfritt byliv uten å måtte reise til sentrum".

Du som funksjonhemmet jubler fortsatt uhemmet over MDGs idèer?

MDG vil fjerne bilene fra alle byer og de vil at biler som kjører inn og ut av byer (som de ikke har lov å kjøre i) skal betale for kollektivtransporten.

Komikken i dette er like skremmende som brutaliteten og mangelen på respekt for annet enn sitt egen fanatiske hat mot biler.

Når noen forsøker å hinte om at næringsdrivende vil få store problemer dersom kunder og varer ikke kan komme til og fra forretninger så svarer MDG:

"fint, så slipper folk forbruksjaget"

Altså jeg spør hva pokker skal man med gågater i en by uten butikker og spisesteder? Og hva pokker skal med ekstremt utbygd kollektivtransport i en by om der ikke er noe næringsvirksomhet? Skal alle være arbeidsledige og bruke dagen til å kjøre trikk rundt og rundt og se på tomme bygårder?

Den som tror at en by kan leve "av seg selv" uten næringsvirksomhet og arbeidsplasser bør faktisk lese litt her: https://www.dailymail.co.uk/news/article-2723838/Left-rot-Detroit-s-40-000-abandoned-buildings-awaiting-demolition-decaying-city-nears-bankruptcy.html
https://www.zerohedge.com/news/2017-10-05/these-two-charts-depict-which-cities-will-file-bankruptcy-next


Det er ikke vanskelig å kjøre en by på "ræva", det er bare å fortsette i samme spor som Oslo AP gjør nå.

Grønne IDIOTER er min konklusjon. Og Arbeiderpartiet er garantist for å iverksette galskapen.


MERK DEG FØLGENDE: De som lider mest under MDGs politikk er de svake gruppene i samfunnet, de som ikke kan sykle eller gå og som er avhengig av at staten/kommunen faktisk har skatteinntekter fra levende bedrifter og folk i arbeid.
Redigert 01.02.2019 kl 11:03

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.