Aksjeanalyse

Durham
19.05.2021 kl 18:08 1889


Om nå-kommende global depresjon er den ikke vanskelig å lese hvor man teller 5 bølger opp fra markedets opprinnelse, og T konstruksjonen til gullprisen á 1980-2000-2020, man får en mekanisk fortelling.

De faktiske forhold ser slik ut:

https://stockcharts.com/public/1172710

Graf 01: SPX med på nytt kontakt med midtre trendlinje. Om det er bølger i og ii hvor nå iii kommer nederste trendlinje snart nok. Vi merker Mfi under 50, gap rett over og gap noe under trendlinjen.

Graf 03: GLD med bunn 2015, 5 bølger opp til toppen, 5 bølger ned fra toppen (EW1), med (EW2?) nå., før EW3 rett ned? T konstruksjon avsluttet 2020.

Graf 03, a og b: nytteløst å argumentere olje samt kobber ikke står strukket hardt til oppsiden.

Graf 04: HS formasjon.

Essensielt:

Argumenter for kommende markedskollaps finns. Fundamentalt er vel nærmest om India og Brasil versjoner slår pågående vaccine regime nock out. Det blir for meget stress for de aller fleste nasjoners innbyggere hvor vi får ‘the mother’ av alle kollaps. Altså da en akkumulasjon av 1850 og 1930 á 90% og 27 år - men hvor det overrasker verre enn som så som oljeprisen gjorde. Da selvfølgelig en destruksjon av systemet - med bare Røkke som vinner helt til slutt:)

Om tilfelle er det ikke vanskelig å finne støtte ved diverse askjer;
Circa Group AS - om fall til 15kr før høyre skulder her gis matematisk løfte om 2kr. Går da til slutt til 0. Potensialet ser vi i flere.

OSEBX ser vi også konstruere HS formasjon(er) hvor om fortsatt fall konstruerer større og større HS nedover.

Imot er hvor Circa har en strålende fremtid, hvor om annet enn global kollaps, man aner flere interessenter parkere seriøs kapital her og hvor kursmål fra 25,1 og oppover fortsatt gjelder, og hvor man ser aksjen kan reagere plutselig.

Og står vi faktisk ved starten av å komme ut av en global lockdown er det likefør SPX viser kraften som bor i en EW3 opp fra marsbunnen 2020.

Til nedsiden husker vi dog hvor Bitcoin toppet ut desember 2017 før markedet ellers toppet begynnelsen 2018. Et snev av verdensledende sentiment der mange nok hender fant sin vei inn. Kan argumenteres også nå. Og vi ser flere aksjer og ellers markedselementer treffe virkeligheter analysert uker og måneder siden.

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.