Bil og motor

Magasaki
01.02.2019 kl 20:39 3192

Du følger reglene tett i UK og blir belønnet for det Fjordgubben. Da er du en god mann for Norge på den øya. Her i Norge gjelder andre regler. Vi vet det er dyrt å bryte de reglene fordi de er viktige. Politikontrollene og ATK synes øyeblikkelig som inngrep i vår frihet, men så tenker vi litt og bruker de små grå aller øverst. En viss fartstid har lært oss at ikke absolutt alle er så nøye med de reglene og heller ikke med oss og da kan det være bra at noen eller noe ser etter de blir regler og ikke bare papirtigere. Dette har åpenbart med din og min sikkerhet å gjøre.

Byene vokser. Det blir flere bygg og flere mennesker på samme geografiske området som ikke har vokst. Da er det naturlig å tro bilene må bli voldsomt mer miljøvennlige eller langt færre. Byer er som gigantiske garasjer og det ser vi tydelig januar/februar i Oslo da giftlokket legger seg over gryta og danner denne forferdelige forurensningen som fossile biler også bidrar sterkt til. De fleste av oss skjønner vi ikke kan starte en iskald bil inne i garasjen for så å trekke ned porten og siden oppholde oss på de få lukkede kvm'ene. Det går ikke bra.

Følelsen av kontroll for de som eier eller bruker bil er en psykologisk vanskelig problemstilling. Det er en enkel løsning på den i Oslo. Du bare selger bilen og går over til offentlig transport. De få gangene du trenger bil eller varebil leier du bare eGolf eller eCrafter. Du blir et rikere menneske på alle måter og en av de stadig flere som har våknet opp og forstår både økonomien og miljøet nå er på din side. Det er egentlig den følelsen du har hatt. Du er på feil side og det vet du etter din omstillingsprosess fordi det er da du ser det. Lykke til Fjordgubben som et grønt menneske som ikke lenger forpester din og andres luft og ødelegger din egen økonomi.

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.