Shipping

ks1977
23.05.2021 kl 09:08 4932

Vi vet ikke noe om når tidspunktet vi får vite noe om framtidig satsning er dessverre :( Det hadde vært naturlig med Q1-rapporten nå, men de kommer ikke til å dele noe før de er klare (les; har ting i boks) og det er ikke gitt at det er klart nå (selv om jeg håper at så er tilfelle)

Det var også naturlig å tro at de ville beholde Atla, spesielt når Fredly i nyttårsintervjuet med Hegnar sa at de ikke hadde noen planer om å selge flere skip, så når de siste fire blir solgt er opp til hver enkelt å gjette (jeg hadde håpet på at de ville bli "fredet", men HUNT er jo veldig opportunistiske - på godt og vondt - så det skjer nok ikke).

Vi har ikke sett noen PR for noen TCer i det siste, noe som kunne indikert at de ønsker å ha de fri til å selges, men det er vel så naturlig å anta at det skyldes at HUNT ikke synes at dagens tilbud på TCer er verdt det; selv med dagens horrible rater så skal ikke HUNT klare å tape nevneverdig på spotreiser, så det er nok bedre å ha is i magen og seile på spot til ratene tar seg opp igjen og så vurdere flere TCer

Iran er jo en liten joker, og presidenten har sagt at det jobbes med de siste detaljene for å få avtalen i boks slik at sanksjonene fjernes. Poten hadde en liten synsing om det forleden, men hadde ikke noe klart bilde på om det var netto positivt eller negativt; På den positive siden så kommer det da mer olje på markedet (deler av dette er på markedet allerede), mens det på den negative siden så blir irans flåte fri til å delta i handel. Av ukjent fortegn så vil det også bety at en god del eldre skip (som har handlet olje for Iran i strid med sanksjonene) vil frigjøres; disse må da enten ut på markedet (og finne jobb på tross av å ha brutt sanksjoner...).

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.