Shipping

ks1977
27.05.2021 kl 09:21 1739

Synes dette var meget "bra" ja; Når 75% av Q1 sin spot var sluttet så hadde de 18,34k, noe som økte til 21k nå. Det må da kunne sies å være bra eller flaks (spesielt tatt i betraktning ratene som var i Q1). At Q2 blir "dårlig" er heller ikke noe nytt; de "offisielle" ratene gikk jo negativ i midten av Q1, hvilket betyr at det er Q2 som blir mest skadelidende av de. Så at HUNT klarer å grafse til seg spot på 18k (nær CBE på 21,5k) med tidenes dårligste spotrater (og nå også i lavsesong) er veldig oppløftende og viser at modellen med ECO scrubber funkerer utmerket.

At det ikke kom noe om det nye satsningsområdet var ikke overraskende, men likevel skuffende.

Det jeg ikke liker er at det virker som at de nå velger å være mindre transparente med oss - og da kanskje fordi de ønsker å skjule negative ting (alternativt så har de fortsatt ikke lært/skjønt hvor viktig det er med kommunikasjon);
Disen var på 5-7mnd TC (à 38k) fra tidlig november
Idun var på 4-6mnd TC (à 30k) fra desember
Frigg var på 6-8mnd TC (à 40k) og deretter 12-14mnd TC (à 28,5k).
Vi har ikke fått noen børsmelding om noen nye TCer.
Likevel så har de TC for Q2 26k - dvs de har et snitt som er lavere enn alle kjente TCer! (tipper det betyr at de har fått forlenget/reforhandlet TCene som gikk ut, men du kunne da kostet på seg en setning om det)

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.