Shipping

ks1977
27.05.2021 kl 11:49 1357

Nå er det vel ikke noe som indikerer at kostnadssiden skal opp etter det jeg kjenner til (skjønt CBE er høyere etter salget enn hva de guidet før, muligens dels pga corona), så det er nok hovedsakelig inntektssiden vi må fokusere på.

Der har de klart å få spotrater temmelig nært CBE selv i tidenes verste marked, så det er vanskelig å se for seg hvordan verden skal se ut for at HUNT skal tape store penger selv om alle fire hadde gått på spot. Fra og med Q3 (med unntak av noen få dager?) så er det p.t kun Frigg på TC (28,5k), så forutsetter vi CBE på 21,5k så betyr det at de tre andre må ta inn 19,2k i snitt for å gå i null (mulig at Frigg drar opp Q3, men på sikt så tror jeg ikke vi vil være særlig fornøyd med "usle" 28,5k gjennom hele neste høysesong...).

At Q1 og Q2 (og mest sannsynlig Q3) ikke blir bra er jo noe vi alle har visst, spørsmålet er når oppturen kommer (Q4???), hvor stor og hvor mange skip HUNT har igjen + hva det nye satsningsområdet blir (og om det fortsatt er på gang - det er ikke gitt at de forteller oss dersom det ikke blir noe av... Offisielt så har de vel heller ikke sagt at det blir noe nytt satsningsområde, det er vel bare noe Fredly har snakket om i media?)

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.