Farma

JosefK
AZT 27.05.2021 kl 21:12 6870


Et litt åff tåpic tema, men det presser seg på. Olympiaden i Tokyo.

For de som ikke har fulgt med, kan litt bakgrunnsstoff her:

https://www.bbc.com/news/world-asia-57097853

Og hvorfor har ArcticZymes noe med olympiaden å gjøre? Og som ofte før, så sniker COVID seg inn i alt som har med selskapet å gjøre. Litt urettferdig, men sånn er det nå.

Siden jeg nettopp hørte gjennom Q1, så tente den olympiske ilden bokstavelig talt. Den finnes her https://vimeo.com/541596678 for de som enda ikke har hørt på den.

Jethro refererer i presentasjonen til en japansk kunde som har begynt med COVID testing og som har gjort seg bemerket ved å bestille større kvanta enn tidligere.

Så hva skjer da når tusenvis av deltakere, støtteapparat, funksjonærer og publikum samles? Jo, det må nok testes en del. Ikke så rent lite heller om det siste året har lært en noe.

Kan det tenkes at den nye olympiske grenen track & trace med innlagt neseswabbing blir en hit? Det ser ikke ut til at det er noen vei utenom sett fra min del av verden 🤓

Litt flåsete selvsagt. Men jeg gleder meg plutselig til olympiade. Og håper den beste vinner. At AZT tester er best er jeg trygg på så får vi se på om vår japanske kunde får ilden til å lyse... 🦠🚀

Jeg fikk med ett Sissel Kyrkjebø på netthinnen, men det er slett ikke relatert... 😷🤧😂

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.