IKT

tunktee
05.02.2019 kl 08:59 1419

Takk Sulzrox,

I rapporten for 3. kvartal sto der (om CUB)
" Hittil i år har selskapet omsatt for MNOK 34,6 med en EBITDA på MNOK 5,3, der de årlige lisensinntektene forventes å øke år for år."

Dessværre har rapporter og presentasjoner vært serdeles lite konsekvente de siste par årene, og oppsett/info blir endret fra kvartal til kvartel. Blir derfor spennende å se om vi får det tilsvarende tallet i Q4 rapport.
Dette er kanskje en av få ting jeg er missførnøyd med fra selskapet, og burde sende inn et spørsmål/oppfordring om å bestemme seg for et fast oppsett som gjorde kvartalene lettere å sammenligne. (Spesielt har måten segmentsomsetningen blir rapportert på endret seg.)

Noe av det mer spennende/informative jeg har sett er Solutions/Markets Matrix fra 4. kvartals presentasjonen 2017 der man ser hvilke land vi er i og hvilke produtker som er aktuelle i det enkelte land. Ikke sett den siden, og er spent på om den dukker opp i kommende presentasjon.

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.