Aksjeanalyse

Durham
03.06.2021 kl 14:14 767


US futures forteller om mulig fall mot 9 juni igangsatt.

https://stockcharts.com/public/1172710

Graf 01: Siste bølge forteller om den tredje søkende den fjerde før den femte før bølge 2 større skala. Ser vi an den andre bølgen og hvor den kom ned i 3 deler og 3 dager er det typisk ved alternering at den fjerde da isteden bruker lenger tid. Skulle stemme om igangsatt nå idag. Midtre trendlinje automatisk kursmålet for utbunning men hvor også rundt 4,150 kan fange. Nå kan tellingen alltid stå feil, det finnes vel to alternativer hvor den mest optimistiske forteller om fjerde og femte unnagjort så smått inni der, og hvor den andre er depresjon. Når den fjerde utbunner og den femte søker over 4,300 vil bølge 2 av 3 av 3 gi samtlige den siste mulighet å anskaffe før markedet tar av i det som blir den kraftigste opphenting av hele formasjonen siden marsbunnen - om tellingen er riktig.

Mange vil vel tenke tanken å sende Putin takkebrev for å ha tilsynelatende ha satt ballen i gang. Men de som leser her vet alle bedre alle man.
Redigert 03.06.2021 kl 14:24

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.