Olje

JUICEitUP
16.02.2018 kl 12:31 7403

Synes det var en bra PP presentasjon og et ok resultat. Masse ny informasjon som viser at NEL befester posisjonen sin. En kommersiell modell av Rotolyzer er utviklet og er nå i en omfattende testfase. Det viser at Rotolyzer ikke er et luftslott som enkelte har trodd. Veldig bra at de gjør grundige tester slik at de får håndtert barnesykdommer før de slipper produktet. Også veldig positivt at de har klart å øke produksjonen fra 25MW til 40 uten ekstraordinære kostnader.

Vekstmessig er den organiske veksttakten 40%. Det er bra, men der bør de også være med tanke på forventninger. Ut over det er er tallene gode, men samtidig er resultatet litt på den negative siden i forhold til mine forventninger. At de kommer ut med positivt resultat er bare grunnet skattereduksjoner i USA så det blir en teknisk greie. Det er den reelle bunnlinjen som er viktig og den er litt for rød. Nå visste vi at den ville være rød da Løkke tidligere har sagt at de først går break even i 2018.

Når det gjelder backlog er den veldig behagelig. Også veldig spennende at de vurderer å øke kapasiteten med 10 gangern fra 25 MW. Da snakker vi kostnadssynergier. Opptil 30% besparelse pr. enhet i forhold til i dag. I tillegg har de levert tilbud på 1 mrd. NOK i 2017 som også er veldig positivt med tanke på pipeline da det er lange ledetider for kontrakt.

Totalt sett mye spennende nyheter og en del gode bekreftelser samtidig som resultatet var noe på den negative siden. Total vurdering positiv minus (skala steg fra negativ til nøytral til positiv). Fikk dessverre ikke sett webcasten så den har jeg ingen formening om.

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.