Transport, bil og fly

Jaxxi
06.02.2019 kl 08:19 10248

Slaget om NAS er nok ikke over!
Budet som ble godkjent av konsernsjef Bjørn Kjos og styreleder Bjørn Kise allerede i november, strandet nok mest sannsynlig pga uavklart Brexit!

Og dramet forstetter, og med ett mulig endelig resultat den 14.februar ;) så er det bare å finne fram popkornet

Theresa May reiser til Brussel torsdag i et forsøk på å få reforhandlet deler av brexit-avtalen!

Denne uken vedtok det britiske parlamentet at det ikke ønsket å gå ut av EU uten noen overgangsavtale, men vedtaket er ikke juridisk bindende.

I tillegg vedtok de folkevalgte at statsminister Theresa May skal dra tilbake til EU for å endre avtaleteksten i utkastet, når det kommer til grensen mellom Nord-Irland som er en del av Storbritannia, og Irland som er EU-medlem.

**– EU sier at avtalen som er fremforhandlet ikke er åpen for reforhandling.

EU svarte nærmest umiddelbart etter at resultatet fra avstemningen var klar. En reforhandlingen kommer ikke på tale, mener EU.

– Utmeldingsavtalen er og blir det beste og eneste som kan sikre at Storbritannia går ut av EU på en velordnet måte. Backstopen er del av utmeldingsavtalen, og utmeldingsavtalen er ikke åpen for reforhandling, sier Preben Aamann, som er talsmann for EUs president Donald Tusk, ifølge NTB.

13.februar skal Theresa May legge frem, den “nye utmeldingsavtalenavtalen” for underhuset

14.februar skal underhuset igjen stemme på avtalen, og er den ikke endret så vil den nok heller ikke bli godkjent denne gangen heller.

Da står man igjen med Hard brexit , som T.may og britene sier er uaktuellt !

Da kommer de vel bare til å bli i EU da, og evnt. ha en ny folkeavstemning for å ikke fremstå som udemokratiske! eller......

Redigert 06.02.2019 kl 08:50

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.