Offshore

citius
07.02.2019 kl 12:33 7984


5 flere rigger !! Jubel :-)


RIGG:BAKER HUGHES' RIGGTELLING OFFSHORE +5 RIGGER I JANUAR
Oslo (TDN Direkt): Baker Hughes internasjonale riggtelling var 1.023 rigger i januar, ned 2 fra måneden før. Offshore var det 265 rigger i drift, opp 5 fra foregående måned, melder Baker Hughes.

Baker Hughes International Rotary Rig Count er en månedlig opptelling av antall rigger som aktivt er med i lete- eller produksjonsboring etter olje eller gass. Rigger i Nord-Amerika, Russland og Kina er ikke med i statistikken.

Det høyeste antallet i International Rig Count siden 1975 ble notert i november 1982, da 1.509 rigger var aktive.

Baker Hughes' riggstatistikk skiller seg fra andre, ved at den kun teller med den tiden riggene er i arbeid. Normalt er dette 50 til 75 prosent av tiden en rigg er under kontrakt. Den tiden riggen utfører mobilisering, opp-rigging, produksjonstesting eller vedlikehold/workover, tas ikke med.

Statistikken gir et bedre bilde av antall rigger som er ledige for arbeid i og med at den skiller mellom aktive rigger og rigger på kontrakt. I tillegg er den et bedre barometer for oljeservice-tjenester.
Redigert 21.01.2021 kl 06:41

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.