Olje og energi

bergsmofs
15.06.2021 kl 10:45 2248

Utfordrende tider ja, covid å uroligheter i Colombia. Som Ransen også sier, det er kjent problematikk,å selskapet har selv uttalt akkurat det. Så takk for Argentina inngang, det var en god strategi, for å ha ett bein som fungerer. Så får vi se. Det roer seg litt å litt i Colombia, å selskap starter opp ogjen prod. Så smått, jfr. Innlegg/nytt fra Colombia, over av meg.
Videre er det nok ingen her som ikke er klar over at over nevnte betingelser,utgjør risiko for oss aksjonærer/selskapet. Ei heller at det finnes mye korrupte selskaper i Colombia.
Utvikling under disse omstendigheter nevnt, kan ta lang tid. Det har vi fått erfare mer enn en gang. Å at selskapet kunne vært flinkere på oppdatert info, underveis i disse lengre perioder, det er jeg den første det å klage over. Å har sendt melding med ønsket bedring av dette, direkte til selskapet.
Det har vært mange uromoment siste år, lav pris,covid å uroligheter osv. Men selskapet lever nå enda å vi er nok nært videre steg.
Olja holder seg sterk å kan bli mer verdifull fremover. Det sammen med drilling å treff/ økning i Argentina å Colombia ved workover på feltene. Det kan bli en god økning for selskapet.
At gammelt nytt å ikke underbygde påstander om korrupsjon å svindel popper opp her på trådene viser at noen ikke følger med i selskapets utvikling. Er det ikke straffbart å frembringe slike ubegrunnede påstander. Burde meldes inn til ansvarlig for forumet å eller videre. Dersom noen har bevis for at dagens ledelse i selskapet driver med svindel å korrupsjon, så meld det inn å stå for det. Å ikke driv å sleng ut udokumenterte påstander. Å selg aksjen dere mener er svindel å ta tapet som en mann/dame å gå videre i livet. Misfornøyd ok, selg, svindel påstander, er stygt å ikke dokumentert eller anmeldt, så kutt ut.
Har forøvrig meldt inn de innlegg som kommer med udokumenterte påstander om selskapet som inneholder svindel og korrupsjon. Dette fordi at det ikke er dokumentert/ anmeldt å da er det meget useriøst, å bør ikke få publisere slikt lavmål inne på foumet.

Ellers så håper jeg at ting starter opp igjen, å at vi kan få ei fin melding om åpning av brønner/produksjonsøkning på MMO
Redigert 15.06.2021 kl 11:20

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.