Aksjeanalyse

Durham
16.06.2021 kl 16:19 1815


Dette skrev jeg tidligere på dagen:

Questerre: Klassikker?

Står Upup foran livets Thin Lizzy og analytisk oppreising? Questerre argumenterer EW2 unnagjort hvor Elliott Waves egne lover står brutt for en bølge 4. Om tilfellet, med forbehold av den minste gap under 1,40 - står Questerre teknisk konstruert til å punktere 2krs merket med bravør. Fra bunnen for perioden i, ii, og igangsatt iii av 1 av EW3? Kan se slik ut.

Thin Lizzy er når bølger 2 eller 4 klistrer inntil 1 eller 3 og går vekk fra mer normale størrelsesformasjoner i forhold til resten av konstruksjonen.

I dette trengs det dog være klar over SPX sin fremstilling:

https://stockcharts.com/public/1172710

Graf 01: det kan argumenteres at bølge ‘v’ av i av 3 av EW3 er ferdiggjort hvor ii av 3 av EW3 når som helst tar til. Regner med i det minste nærkontakt med midtre trendlinje men kan ikke se bort ifra nederste - dog det blir vel dypt for en mindre bølge. Men om riktig kommer da iii av 3 av EW3 der etter, som ved alle tekniske lover gir den kraftigste byks i et bullmarked.

Skrevet nå:

ACH har gjort forsøk på bunnformasjon for perioden men virker dratt ned av HRGI som også har gjort forsøk men virker dratt ned ut av sengen?
Redigert 16.06.2021 kl 16:27

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.