Olje

gunnarius
11.02.2019 kl 11:29 3268

Det må i så fall kun være med mimsa som ny president. For ingen av de to toppkandidatene kommer til å endre. Og det vil være mellom disse to at valget kommer til å stå.

Blir det gjenvalg av president Buhari, vil det vel trolig fortsette i samme spor som nå. Forskjellen kan bli med:

"Atiku Abubakar er liberal, var visepresident i årene 1999 til 2007 og er kjent for å samle nigerianere på tvers av etniske og religiøse skillelinjer.

Den 72 år gamle juristen, som har forsøkt å bli president fire ganger tidligere, er tungt involvert i alt fra oljeindustrien til bryggerier og medier, og han har lenge vært gjenstand for rykter om korrupsjon."

Nigeria blir neppe mindre korrupt - hvilken av disse to kandidatene som velges. Men med med Abubakar ser jeg det skrives at eiendelene innen oljeindustrien kan bli mer verdt.

mimsa som president!

Problemet blir vel mimsa at du først må konvertere. For skal du få gjennomslag er det kun å være muslimsk som gjelder, slik begge toppkandidatene er. Men hva gjør man vel ikke for den gode saken mimsa?

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.