Teknisk analyse

Magasaki
14.02.2019 kl 06:25 1463

Fut og olja er smågrønne. Handelstallene fra Kina var fine og veldig mye bedre enn ventet (Kina har verdens største økonomi basta), Alt dette har likevel ikke materialisert seg i grønne Asia børser, men de er ikke mye røde heller og Nikkei er litt grønn.

Så må vi ikke glemme global økonomi for alt henger sammen med US/Kina samtalene nå og det går ryter om samtalene og fristen for absolutt siste frist kan bli forlenget og at innholdet i dem går bra. De har altså ikke erklært krig. Vi aner en fredsavtale, men lever litt i åndeløs spenning.

Skal vi tro Roger spår OSE 0,1-0,2 opp? Hvis denne dagen slutter litt i det grønne og også volumet øker sikrer det videre lykke og velstand for oss som tror dette er et godt børsår og oppgangen så langt i det skal fortsette mer opp. Spretne sprell er litt mulig, men i dag er vi takknemlige for grønn mann. Grønt er fremtiden på alle måter.
Redigert 14.02.2019 kl 06:27

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.