Olje

gunnarius
14.02.2019 kl 08:46 2869

Med null i fri cash og trolig et brolån (hvordan ellers kan IOX driftes), må det sterk lut til. Kanskje er det Andes eller andre som ser en verdi i IOXs assets. Dersom ikke da kommer den emisjonen som ligger latent i saken. Noen vil tape penger og andre snor seg rundt i systemet som en slimål. Det er traderne som vil vinne i denne saken. Og ingen av disse er trolig inne i aksjen om 11 dager da Q4 legges frem. For det er himmelvid forskjell på drømmerier på børsen og sakens sanne faktum.

Det er ekstremt høy risk hver motgen og kveld ved IOX frem til Q4. Mål meg gjerne på følgende påstand etter Q4 er fremlagt:

Aksjekursen vil etter Q4 være langt lavere enn dagens.

Er det ikke bare å komme seg ut og så heller gå inn etter Q4. Det er faktisk bedre å gå inn etter at good news kan bli meldt. Det drøyer alt for lenge til at good news vil bli det neste. Emi før Q4 og da er det noen som vil tape penger ved å ha kjøpt til høyere kurs.

Før IOX får orden på finansene vil det ikke bli meldt mer boring.

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.