Offshore

5198
16.02.2019 kl 09:11 4714

Utrolig spennende tider nå, første rig på kontrakt tipper Bollsta vil få en god kontrakt annonsert innen 6 mnd. Det som forundrer meg litt er hvorfor denne fremdeles ligger på 50 og ikke 80-90 tallet. Omsetningen er god så interessen er der men om en ser på Seadrill ser en jo at ikke rig er veldig hot om dagen. Skulle NODL mot formodning få brukt to av sine skip i J/V med Sonagol vil denne starte en himmelferd kursmessig, da vil de ha kontrakt på alle rigger og skip i løpet av 6 mnd fra nå. Litt usikker på hvordan Fredriksen prioriterer disse to selskapene, prosentvis eier han mest i NODL. I dag er det ikke mange som snakker om det men NODL kan fort være det selskapet som er mest verdt om 3-4 år.

Om Fredriksen får sikret kontrakt på alle enhetene vil han nok se seg om etter nye enheter og det er akkurat dette Fredriksen er så utrolig god på. Så blir det store spørsmålet hvordan Fredriksen gjør det når NODL og SDRL en gang skal bli samme selskap. Er ikke så sikker lenger på at SDRL kjøper NODL p.d.d kan nok en fusjon være det mest innlysende.

Redigert 21.01.2021 kl 06:15

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.